Maritieme houten hangers

 • trosje van 5 drijvertjes
  trosje van 5 drijvertjes

  5 drijvertjes aan een touwtje met de cijfers 1,3 en 5 in blauw en de cijfers 2 en 4 in licht blauw. Materiaal is van hout en de drijvertjes zijn per stuk 3,5 cm lang. Totale lengte ongeveer 30 cm.

  € 1,95
 • Decoratie zeilboten wit
  Decoratie zeilboten wit

  2 houten decoratie zeilbootje om neer te leggen of op te hangen. Linker zeilbootje is 8 cm hoog, 6,5 cm breed en 0,7 cm dik en rechter zeilbootje is 12 cm hoog, 9,5 cm breed en 0,7 cm dik. De prijs is per 2 stuks.

  € 2,95
 • drijfhouten hangers
  drijfhouten hangers

  Leuke losse maritieme drijfhouten hangers van verweerd hout met ophanglusje en drijfhout stokje. Keuze uit :
  Model A vis lengte 15 cm in de kleur blauw wit
  Model B vis lengte 14 cm in houtkleur
  Model C vis lengte 14 cm in…

  € 2,95
 • hanger houten vuurtoren
  hanger houten vuurtoren

  Een houten vuurtoren met een verweerde look in de kleuren marine of rood. De vuurtoren is 9 cm hoog en de diameter van de voet is ruim 3 cm. Touwtje is voorzien van drijfhout.

  € 2,95
 • houten zeilbootje hangend
  houten zeilbootje hangend

  Houten zeilbootje met schelpje en kraaltje. Het zeilbootje is 15 cm hoog en 11 cm breed excl het touwtje.

  € 3,95
 • deco 2 visjes zeegroen
  deco 2 visjes zeegroen

  2 platte houten visjes in zeegroen. De lengte is 13 en 17 cm van de visjes excl het touwtje waar de visjes aan opgehangen kunnen worden. Materiaal is van hout.
  Combineerbaar met deco visjes ( foto 2 )

  € 2,95
 • deco 2 vissen met kelkje
  deco 2 vissen met kelkje

  2 houten visjes van 10 en 16 cm lang met schelpje en kelkje. De kleuren zijn gebroken wit met zeegroen. Kan via touwtje opgehangen worden.
  Combineerbaar met deco visjes ( foto 2 )

  € 4,95
 • Houten hanger met vis en reddingsboei
  Houten hanger met vis en reddingsboei

  Houten hanger met verweerde vis van 14 cm lang en reddingsboei met een diameter van 7 cm. De totale hanger is ongeveer 50 cm lang en voorzien van drijhouten stokjes.

  € 5,95
 • hanger dolfijn door ring
  hanger dolfijn door ring

  Een houten ring waar een dolfijntje door springt. Materiaal van de ring is van onbehandeld hout en de dolfijn is van hout in wit met blauw. De maten van het dolfijntje is 10 cm lang en de ring heeft een diameter van 5,5 cm.

  € 1,95
 • hanger met 5 dolfijnen
  hanger met 5 dolfijnen

  5 houten dolfijntjes aan touwtje met lus bevestigd. Materiaal is van hout in wit met blauw. De maten van de dolfijntjes zijn ongeveer 10 á 11 cm lang en het touwtje is ongeveer 100 cm lang.

  € 4,95
 • Hanger schelp of bootje
  Hanger schelp of bootje

  Van hout met een verweerd uiterlijk keuze uit een hanger met bootje, witte of blauwe schelp.
  De boot is 12 cm lang zonder touw gerekend
  De schelp wit of blauw zijn 14 cm lang zonder touw gerekend

  € 4,95
 • Houten hanger met vis en zeepaardje
  Houten hanger met vis en zeepaardje

  Houten hanger met verweerde vis van 11 cm lang en het zeepaardje is 14 cm. De totale hanger is ongeveer 50 cm lang en voorzien van drijfhouten stokjes.

  € 4,95
 • 3 meerpaal hangers
  3 meerpaal hangers

  3 verschillende kleuren hangers in de vorm van een meerpaal. Decoratief met een houten uiterlijk. De lengte van de meerpalen zijn 9 cm exclusief het touw. Kan zowel staand als hangend gebruikt worden. De prijs is per 3 stuks, dus…

  € 6,95
 • 5 vin vissen rood
  5 vin vissen rood

  5 mooie houten vissen in rood met de kieuwen en de staart alleen bewerkt in de houtkleur. De vissen zijn per stuk 13 cm en de totale lengte van de hanger is ongeveer 80 cm.

  € 6,95
 • 5 vin vissen
  5 vin vissen

  5 mooie houten vissen in blauw met de kieuwen en de staart alleen bewerkt in de houtkleur. De vissen zijn per stuk 13 cm en de totale lengte van de hanger is ongeveer 80 cm.

  € 6,95
 • hanger 3 vissen wit
  hanger 3 vissen wit

  3 houten visjes aan touwtje met lus bevestigd. Materiaal is van drijfhout in verweerd wit met stukjes drijfhout en steentjes. De maten van de visjes zijn 15 cm en het touwtje is ongeveer 90 cm lang.

  € 6,95
 • hanger maritiem
  hanger maritiem

  Een houten hanger met blauw stuurwiel met een diameter van 9 cm, een rode vuurtoren met een lengte van 12 cm en witte zeilboot van 12,5 hoog. De totale lengte is ongeveer 45 cm.

  € 6,95
 • hanger met 5 zeepaardjes
  hanger met 5 zeepaardjes

  5 zeepaardje in verweerd hout blauw met wit aan een touwtje met lus. De zeepaardjes zijn per stuk 8,5 cm lang. De totale lengte van het touwtje is ongeveer 60 cm.

  € 6,95
 • Hanger rood
  Hanger rood

  3 verschillende houten hangers aan stevige tak bevestigd. De vuurtoren is 8,5 cm, de vis is 15 cm en de reddingsboei heeft een diameter van 7 cm. De tak is ongeveer 40 cm lang en de hangers zijn met touw en lus aan de tak…

  € 7,50
 • Hanger met 4 houten decoraties wit
  Hanger met 4 houten decoraties wit

  4 verschillende houten hangers aan stevige tak bevestigd. De schelp is 14 cm, de zeester is 9 cm, het zeilbootje is 9,5 lang en 6 cm hoog en de vis is 15 cm. De tak is ongeveer 40 cm lang en de hangers zijn met touw en lus aan de…

  € 9,95
 • Hanger blauw
  Hanger blauw

  3 verschillende houten hangers aan stevige tak bevestigd. De vuurtoren is 8,5 cm, de vis is 15 cm en de reddingsboei heeft een diameter van 7 cm. De tak is ongeveer 40 cm lang en de hangers zijn met touw en lus aan de tak…

  € 7,50
 • Hanger rood wit blauw
  Hanger rood wit blauw

  3 verschillende houten vissen aan stevige tak bevestigd. De vissen zijn 13,5 en 15 cm lang. De tak is ongeveer 40 cm lang en de hangers zijn met touw en lus aan de tak bevestigd.

  € 7,50
 • hanger met 5 ankers
  hanger met 5 ankers

  5 ankertjes in verweerd hout blauw met wit aan een touwtje met lus. De ankertjes zijn per stuk 10 cm lang en 8 cm breed. De totale lengte van het touwtje is ongeveer 90 cm.

  € 7,95
 • hanger met 5 zeilbootjes blauw
  hanger met 5 zeilbootjes blauw

  5 zeilbootjes in verweerd hout licht met donderblauw en wit aan een touwtje met lus. De zeilbootjes zijn per stuk 11 cm lang. De totale lengte van het touwtje is ongeveer 80 cm.

  € 7,95
 • hanger met 5 zeilbootjes wit
  hanger met 5 zeilbootjes wit

  5 zeilbootjes in verweerd hout in wit aan een touwtje met lus. De zeilbootjes zijn per stuk 11 cm lang. De totale lengte van het touwtje is ongeveer 80 cm.

  € 7,95
 • hanger vissen met belletje
  hanger vissen met belletje

  Een metalen hanger met een klein belletje onderaan. De polystone visjes en kraaltjes zijn via de ketting aan elkaar verbonden. Decoratief en apart. De hanger is 85 cm lang en de visjes 5,5 cm lang.

  € 7,95
 • hanger vuurtoren blauw
  hanger vuurtoren blauw

  Superleuke van drijfhout gemaakte hanger met 3 blauwe vuurtorens en stukjes drijfhout en fantasie steentjes. De lengte is ongeveer 80 cm en de vuurtorens zijn 8,5 cm hoog.

  € 7,95
 • hanger vuurtoren rood
  hanger vuurtoren rood

  Superleuke van drijfhout gemaakte hanger met 3 rode vuurtorens en stukjes drijfhout en fantasie steentjes. De lengte is ongeveer 80 cm en de vuurtorens zijn 8,5 cm hoog.

  € 7,95
 • Houten hanger boot en vis
  Houten hanger boot en vis

  Houten hanger in een verweerde look met roeiboot en vis in de kleuren blank hout met blauw met ingekerfde details. De roeiboot is 11 cm lang en de vis is 13 cm lang, de totale hanger is ongeveer 70 cm lang en ook nog voorzien van…

  € 7,95
 • hanger 3 grote ankers
  hanger 3 grote ankers

  3 houten ankers met stukjes drijfhout en lichtgewicht stenen. Materiaal is van verweerd drijfhout. De totale lengte van de ankers zijn 14 cm per stuk en het touw is ongeveer 85 cm.

  € 8,95
 • hanger grote streep vissen
  hanger grote streep vissen

  3 vrolijke streepvissen van drijfhout aan een hanger van touw. De vissen zijn 20, 24 en 30 cm lang. Materiaal is bewerkt zodat het er stoer uitziet.

  € 8,95
 • hanger met 5 blauwe vissen
  hanger met 5 blauwe vissen

  5 houten vissen aan een touwtje. De kleuren zijn verweerd blauw met wit. Materiaal is van verweerd drijfhout. De totale lengte van de vissen zijn 13 cm per stuk en het touw is ongeveer 60 cm.

  € 8,95
 • hanger met 5 fantasie vissen
  hanger met 5 fantasie vissen

  5 houten vissen aan een touwtje. Bij de kieuwen, vinnen en ogen zijn de vissen uitgesneden zodat veel details erin zitten. De kop en de staart zijn blauw en het lijfje is van houtkleur. Materiaal is van verweerd drijfhout. De…

  € 8,95
 • hanger met 5 vissen
  hanger met 5 vissen

  5 houten vissen aan een touwtje. De vinnen en staart zijn bij de vissen uitgesneden zodat de details goed zichtbaar zijn. De totale lengte van de vissen zijn 14 cm per stuk en het touw is ongeveer 85 cm.

  € 8,95
 • houten streep vis 30 cm
  houten streep vis 30 cm

  Streepvis in wit met blauw aan touwtje, materiaal is van drijfhout, maat is lengte 30 cm en breedte 13 cm, touwtje niet meegerekend.

  € 8,95
 • houten streep vis 30 cm blauwe staart
  houten streep vis 30 cm blauwe staart

  Streepvis in wit en blauw aan hanger, materiaal is van drijfhout, maat is lengte 30 cm en breedte 13 cm, touwtje niet meegerekend.

  € 8,95
 • houten vis 30 cm
  houten vis 30 cm

  Vis in wit aan hanger, materiaal is van drijfhout, maat is lengte 30 cm en breedte 13 cm, touwtje niet meegerekend.

  € 8,95
 • houten vis blauw wit 30 cm
  houten vis blauw wit 30 cm

  Vis in blauw wit aan hanger, materiaal is van drijfhout, maat is lengte 30 cm en breedte 13 cm, touwtje niet meegerekend.

  € 8,95
 • houten vis 75 cm
  houten vis 75 cm

  Houten gestreepte vis in verweerd wit met licht blauw. De lengte van de vis is 75 cm excl de houten dobber en het touw met lus om eventueel aan op te hangen. De vinnen, de ogen en de staart zijn ingekerft.

  € 19,95
 • hanger met 5 streep vissen
  hanger met 5 streep vissen

  5 houten streepvissen aan een touwtje. De kleuren zijn verweerd blauw met wit. Materiaal is van verweerd hout. De totale lengte van de vissen zijn 15 cm per stuk, breedte 3 cm en het touw is ongeveer 95 cm.

  € 9,95
 • drijfhout hanger bootjes en anker
  drijfhout hanger bootjes en anker

  Een mooie hanger met houten roeibootje van 11 cm lang, zeilbootje 12 cm lang en anker vam 11 cm lang. De totale lengte is ongeveer 1 meter. Materiaal is verweerd hout in natuurlijke hout kleur met 2 kleuren blauw. Tussen de houten…

  € 13,95
 • 3 houten schelpen blauw
  3 houten schelpen blauw

  Een hanger met 3 grote houten schelpen. De maat per schelp is hoogte 14 cm, breedte 7 cm en dikte 3 cm. Verder is deze hanger nog voorzien van drijfhout en echte steentjes ter decoratie. De totale maat van de hanger is ongever 95…

  € 13,95
 • hanger met bootjes
  hanger met bootjes

  3 houten bootjes met drijfhouten stukjes en steentjes ter decoratie aan touwtje met lus bevestigd. Materiaal is van drijfhout in verweerd blauw. De maten van de bootjes zijn in de lengte 12 cm en in de breedte 6 cm en het touwtje…

  € 13,95
 • hanger vissen en zeesterren wit blauw
  hanger vissen en zeesterren wit blauw

  5 houten streep visjes en 5 houten zeesterren aan touwtje met lus bevestigd. Materiaal is van verweerd drijfhout in wit met blauwe zeetinten. De maten van de visjes en zeesterren zijn 7,5 cm en het touwtje is ongeveer 80 cm lang.

  € 6,95
© 2009 - 2018 Huisje-Bootje-Beestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel