* Maritieme decoratie/accessoires

 • zeilboot 41 cm
  zeilboot 41 cm

  Houten zeilboot in wit met licht blauw tinten op standaard. De hoogte is 41 cm, lengte 25 cm en breedte 5 cm. Grootzeil en de 2 fokken van katoen.

  € 9,95
 • Vis met visnet 75 cm
  Vis met visnet 75 cm

  Wit houten vis met accenten in de vinnen en staart met donkerblauw visnet als extra detail. De lengte van de vis is 75 cm excl de houten dobber en het touw met lus om eventueel aan op te hangen.

  € 14,95
 • Decoratie reddingsboei 25 cm marine
  Decoratie reddingsboei 25 cm marine

  Reddingsboei met een diameter van 25 cm en opdruk welcome on board. Materiaal aan de buitenkant is van katoen. Op foto de linker reddingsboei

  € 6,95
 • zeilbootje 23 cm rood
  zeilbootje 23 cm rood

  Een houten zeilbootje op vaste standaard met rood wit zeil van stof in de maat 23 x 14 cm.

  € 3,95
 • Bootsmanstoeltje - boekenplank
  Bootsmanstoeltje - boekenplank

  Een origineel authentiek bootsmanstoeltje ( ongebruikt ) wat gebruikt kan worden als boekenplank, interieurplankje etc. Materiaal bestaat uit multiplexhout, de breedte is 60 cm, de diepte is 20 cm en de hoogte van het stoere…

  € 24,95
 • Schelpenmix 250 grm
  Schelpenmix 250 grm

  Schelpenmix van 5 verschillende schelpen en ieder 50 grm, totaal 250 grm. Op foto 1 ziet u 250 grm, op foto 2 ziet u de 5 verschillende schelpen. Ter decoratie bv in een windlicht, foto lijstje mee te beplakken, zelf een sieraad…

  € 7,95
 • schelpen ketting kleine schelpen
  schelpen ketting kleine schelpen

  Schelpen ketting van kleine schelpen en tussendoor nog een paar grotere schelpen. De ketting is minimaal 1,10 meter lang.

  € 3,95
 • schelpen ketting middel grote schelpen
  schelpen ketting middel grote schelpen

  Schelpen ketting van middel grote schelpen ( tussen de 3 en 4 cm ) en onderaan een grote schelp. De ketting is minimaal 1,10 meter lang.

  € 4,95
 • Decoratie visnet 100 x 150 cm met kurk
  Decoratie visnet 100 x 150 cm met kurk

  Een decoratief visnet met een 4 kurkjes om bv zeedieren in te hangen. De kleur is naturel. Kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Materiaal is van katoen en de mazen zijn 6 cm.

  € 5,95
 • Decoratie visnet 150 x 200 cm met kurk
  Decoratie visnet 150 x 200 cm met kurk

  Een decoratief visnet met een 6 kurkjes om bv zeedieren in te hangen. De kleur is naturel. Kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Materiaal is van dik katoen en de mazen zijn 6 cm.

  € 7,95
 • memobord vuurtoren
  memobord vuurtoren

  Uit eigen atelier een memo bord gemaakt van mdf en voorzien van blauwe schoolbordverf met grijs accent. De hoogte van de vuurtoren is 52 cm hoog en aan de voet 27 cm breed. De achterkant is voorzien van dezelfde verf om krom…

  € 29,95
 • decoratief schelpen touw
  decoratief schelpen touw

  Totaal 3 meter lang met een diameter van 15 mm dik touw. De uitstraling van het touw is manilla look. Het touw is omwikkeld met een streng kleine schelpjes van minimaal een meter. Als decoratie op bv de vensterbank, ter aanvulling…

  € 7,95
 • 11 kleine visjes gekleurd
  11 kleine visjes gekleurd

  11 vrolijke gekleurde verschillende visjes. Voor decoratie in een fuikje, strand / zee thema, etc. De visjes zijn van flexible kunststof en 3,5 - 4 cm lang.

  € 6,95
 • Decoratie zeesterren groot
  Decoratie zeesterren groot

  Decoratie zeester van 28 cm groot. Geschikt voor de grote fuiken en de visnetten. Alleen nog verkrijgbaar in rood.

  € 3,95
 • Decoratie zeedieren
  Decoratie zeedieren

  Decoratie zeedieren zoals zeepaardje 10 cm, zeester 7 cm en mossel 7 cm. Geschikt voor zowel de kleine als de grote fuiken en de visnetten. Keuze uit geel of oranje voor het zeepaardje en de zeester. De zeester en zeepaardje zijn…

  € 0,75
 • Decoratie stenen
  Decoratie stenen

  4 kunststof stenen die gebruikt kunnen worden voor bv de aankleding in visnetten en fuiken bij de zeedieren. Ook bv om als compositie met andere artikelen op de vensterbank te leggen. De prijs is per 4 stuks in grijstinten. De…

  € 2,50
 • Schelpen 4 stuks
  Schelpen 4 stuks

  4 stevige kunststof schelpen in 2 kleuren van 8 cm breed en 6 cm hoog . Geschikt voor fuikjes, visnetten, decoratie viswinkel, kinderstrandkamer etc.

  € 2,95
 • Sea side vuurtoren 13 cm
  Sea side vuurtoren 13 cm

  Een houten vuurtoren van 13 cm hoog, de voet heeft een diameter van 4 cm. Details met touw bovenin de vuurtoren en een reddingsboei aan de voet.

  € 2,95
 • Decoratie vuurtoren Harlingen
  Decoratie vuurtoren Harlingen

  Een 13 cm hoge vuurtoren van Harlingen. Leuk als decoratie voor de kinderkamer, maar ook voor Bed & Breakfast, Hotel of aankleding van themafeest. Materiaal is polystone.

  € 5,95
 • Decoratie strandstoeltje
  Decoratie strandstoeltje

  Een klein decoratief strandstoeltje in de streep kleuren rood of blauw. Maat 13 x 15 cm. Materiaal is van hout en de stof is streep katoen.

  € 3,95
 • Decoratie mini ligstoel 15 cm
  Decoratie mini ligstoel 15 cm

  Een klein decoratief strandstoeltje. Materiaal is van blank hout of hout geverfd in wit met streep stof. De maat is 15 cm plat gemeten, diepte 13,5 cm als de stoel staat, breedte 10 cm en hoogte 8 of 9,5 cm ( 2 standen ). Ook…

  € 3,95
 • - 33 %

  Mobile dolfijnen
  Mobile dolfijnen

  Met de hand gemaakte houten mobile met 4 stokken voor de verdeling van de dolfijnen. Totaal 24 dolfijnen in frisse blauwtinten met wit. De dolfijnen zijn 10 á 11 cm lang en zwemmen rustig in de lucht bij een beetje luchtbeweging.…

  € 14,95 € 9,95
 • welcome 18 cm rood wit blauw
  welcome 18 cm rood wit blauw

  Een houten bordje met de tekst welcome. De maat is 18 cm in de breedte en leuk om te combineren met diverse artikelen uit deze serie. Met robuust touwtje om op te hangen en een decoratief geknoopt touwtje aan de voorkant.

  € 5,95
 • fotolijstje rood wit blauw
  fotolijstje rood wit blauw

  Een houten fotolijstje in rood wit en blauw. De maat voor de foto is 11,5 x 8 cm. De maat van het fotolijstje is 19,5 x 16 cm.

  € 6,95
 • 3 meerpaal hangers
  3 meerpaal hangers

  3 verschillende kleuren hangers in de vorm van een meerpaal. Decoratief met een houten uiterlijk. De lengte van de meerpalen zijn 9 cm exclusief het touw. Kan zowel staand als hangend gebruikt worden. De prijs is per 3 stuks, dus…

  € 6,95
 • kleine houten hangers
  kleine houten hangers

  Kleine houten hangers aan een touwtje met lus ( om eventueel op de hangen ) gemaakt van zeegras en ook nog voorzien van een drijfhouten stokje. Het visje is 7,5 cm lang, dolfijn is 10 cm lang en zeester is 7 á 8 cm. De maten zijn…

  € 1,95
 • hanger houten vuurtoren blauw
  hanger houten vuurtoren blauw

  Een houten vuurtoren met een verweerde look in de kleuren marine of rood. De vuurtoren is 9 cm hoog en de diameter van de voet is ruim 3 cm. Touwtje met ophanglus is gemaakt van zeegras en voorzien van drijfhout.

  Alleen…

  € 2,50
 • hanger zeilboot of anker
  hanger zeilboot of anker

  Leuke losse hangers van hout in de kleur wit of blauw met wit. Allemaal voorzien van een houten stokje en ophanglusje. Het touwtje is gemaakt van zeegras.

  Zeilboot blauw wit is 11 cm lang en 8 cm breed
  Zeilboot wit is 10 cm lang…

  € 2,50
 • hanger reddingsboei
  hanger reddingsboei

  Een houten reddingsboei met een diameter van 7 cm. Het touwtje gemaakt van zeegras is voorzien van een houtje.

  € 2,50
 • hanger vis, zeilboot of zeester
  hanger vis, zeilboot of zeester

  Losse houten hangertjes in wit verweerd hout. Het touwtje is gemaakt van zeegras met een lusje om op te hangen. Vis is 15 cm lang, zeilbootje is 10 cm lang en 6,5 cm hoog en de zeester is 9 cm.

  € 2,50
 • hanger vis, zeilboot
  hanger vis, zeilboot

  Losse houten hangertjes in wit verweerd hout. Het touwtje is gemaakt van zeegras met een lusje om op te hangen. Als extra accessoire een drijfhouten stokje en een steentje. Vis is 15 cm lang, zeilbootje is 10 cm lang en 6,5 cm…

  € 2,75
 • hangers vissen
  hangers vissen

  Leuke vissen drijfhouten hangers van verweerd hout met ophanglusje en drijfhout stokje. Het touwtje is gemaakt van zeegras. Keuze uit :

  Model A vis lengte 15 cm in de kleur hout
  Model B zeepaardje lengte 15 cm in wit
  Model C vis…

  € 2,50
 • Hanger schelp of bootje
  Hanger schelp of bootje

  Van hout met een verweerd uiterlijk keuze uit een hanger met bootje, witte of blauwe schelp.
  De boot is 12 cm lang zonder touw gerekend
  De schelp wit of blauw zijn 14 cm lang zonder touw gerekend

  € 3,95
 • hanger 3 vissen wit
  hanger 3 vissen wit

  3 houten visjes aan touwtje met lus bevestigd. Materiaal is van drijfhout in verweerd wit met stukjes drijfhout en steentjes. De maten van de visjes zijn 15 cm en het touwtje is ongeveer 90 cm lang.

  € 6,95
 • houten vis 30 cm
  houten vis 30 cm

  Vis in wit aan hanger, materiaal is van drijfhout, maat is lengte 30 cm en breedte 13 cm, touwtje niet meegerekend.

  € 8,95
 • houten streep vis 30 cm
  houten streep vis 30 cm

  Streepvis in wit met blauw aan touwtje, materiaal is van drijfhout, maat is lengte 30 cm en breedte 13 cm, touwtje niet meegerekend.

  € 8,95
 • houten vis blauw wit 30 cm
  houten vis blauw wit 30 cm

  Vis in blauw wit aan hanger, materiaal is van drijfhout, maat is lengte 30 cm en breedte 13 cm, touwtje niet meegerekend.

  € 8,95
 • hanger 3 grote streep vissen
  hanger 3 grote streep vissen

  3 vrolijke streepvissen van drijfhout aan een hanger van touw. De vissen zijn 20, 24 en 30 cm lang. Materiaal is bewerkt zodat het er stoer uitziet.

  € 8,95
 • hanger met bootjes
  hanger met bootjes

  3 houten bootjes met drijfhouten stukjes en steentjes ter decoratie aan touwtje met lus bevestigd. Materiaal is van drijfhout in verweerd blauw. De maten van de bootjes zijn in de lengte 12 cm en in de breedte 6 cm en het touwtje…

  € 13,95
 • hanger vuurtoren blauw
  hanger vuurtoren blauw

  Superleuke van drijfhout gemaakte hanger met 3 blauwe vuurtorens en stukjes drijfhout en fantasie steentjes. De lengte is ongeveer 80 cm en de vuurtorens zijn 8,5 cm hoog.

  € 7,95
 • hanger met 5 ankers
  hanger met 5 ankers

  5 ankertjes in verweerd hout blauw met wit aan een touwtje met lus. De ankertjes zijn per stuk 10 cm lang en 8 cm breed. De totale lengte van het touwtje is ongeveer 90 cm.

  € 7,95
 • hanger 3 grote ankers met drijfhout en stenen
  hanger 3 grote ankers met drijfhout en stenen

  3 houten ankers met stukjes drijfhout en lichtgewicht stenen. Materiaal is van verweerd drijfhout. De totale lengte van de ankers zijn 14 cm per stuk en het touw is ongeveer 85 cm.

  € 8,95
 • hanger 3 grote ankers met drijfhout
  hanger 3 grote ankers met drijfhout

  3 houten ankers met veel stukjes drijfhout. Materiaal is van verweerd drijfhout. De totale lengte van de ankers zijn 10 cm per stuk en het touw is ongeveer 95 cm.

  € 8,95
 • 12 knijpers met vuurtoren of zeilbootje
  12 knijpers met vuurtoren of zeilbootje

  12 leuke knijpers, geschikt om kaarten mee op te hangen, cadeautje mee te versieren, spulletjes mee in een fuik vast te zetten etc. Keuze uit wit met zeilboot of vuurtoren en marine met zeilboot of vuurtoren.

  € 2,95
 • 8 knijpers met schelp of stuurwiel
  8 knijpers met schelp of stuurwiel

  8 knijpers van hout met stuurwiel. De maat van de knijpers zijn 4,5 cm met metalen veer. Ook leuk om bv de kaarten mee op te hangen.

  € 2,50
 • Houten zeilboot of vuurtoren
  Houten zeilboot of vuurtoren

  Een houten zeilboot of vuurtoren die eventueel nog geschilderd kunnen worden. Zeilboot lengte is 9,5 cm en de hoogte is 9,5 cm. Diameter voet van de vuurtoren is 7,5 cm en de lengte is 14 cm. Zeilboot is 2,95, vuurtoren is 3,95 en…

  € 3,95 € 2,95
 • verjaardagsslinger boot
  verjaardagsslinger boot

  Papieren slinger met gekleurde bootjes. Lengte 1,5 meter. Hoogte 17 cm en plat gemeten zijn de bootjes 16 cm breed. Er zitten 22 bootjes aan deze slinger.

  € 2,95 € 1,50
 • Zwanen 2 stuks 10 cm
  Zwanen 2 stuks 10 cm

  2 verschillende zwanen van 10 cm lang en 8 cm hoog. Materiaal is van polystone. Prijs per 2 stuks zoals afgebeeld.

  € 7,50
 • Zwaan 15 cm
  Zwaan 15 cm

  Zwaan van 15 cm lang en 13 cm hoog inclusief de jonge zwaantjes. Materiaal is van polystone. Verkrijgbaar in model A of B

  € 7,95 € 4,95
 • 9 stuks zeilboot strooi
  9 stuks zeilboot strooi

  3 x donker blauw, 3 x turquiose en 3 x wit met zeilboot. De maten zijn 4 cm hoog en breed, 3 mm dik en materiaal is van hout, beide zijde zijn geverfd. Leuk in windlicht, op etagere, een mobile mee te maken etc.

  € 2,95
 • 9 stuks zeilboot marine
  9 stuks zeilboot marine

  9 x donkerblauw zeilboot. De maten zijn 4 cm hoog en breed, 3 mm dik en materiaal is van hout, beide zijde zijn geverfd. Leuk in windlicht, op etagere, een mobile mee te maken etc.

  € 2,95
 • 9 stuks zeilboot turquiose
  9 stuks zeilboot turquiose

  9 x turquiose zeilboot. De maten zijn 4 cm hoog en breed, 3 mm dik en materiaal is van hout, beide zijde zijn geverfd. Leuk in windlicht, op etagere, een mobile mee te maken etc.

  € 2,95
 • 9 stuks zeilboot wit
  9 stuks zeilboot wit

  9 x wit zeilboot. De maten zijn 4 cm hoog en breed, 3 mm dik en materiaal is van hout, beide zijde zijn geverfd. Leuk in windlicht, op etagere, een mobile mee te maken etc.

  € 2,95
 • hanger vissen met belletje
  hanger vissen met belletje

  Een metalen hanger met een klein belletje onderaan. De polystone visjes en kraaltjes zijn via de ketting aan elkaar verbonden. Decoratief en apart. De hanger is 85 cm lang en de visjes 5,5 cm lang.

  € 6,95
 • hanger met 5 dolfijnen
  hanger met 5 dolfijnen

  5 houten dolfijntjes aan touwtje met lus bevestigd. Materiaal is van hout in wit met blauw. De maten van de dolfijntjes zijn ongeveer 10 á 11 cm lang en het touwtje is ongeveer 100 cm lang.

  € 4,95
 • hanger dolfijn door ring
  hanger dolfijn door ring

  Een houten ring waar een dolfijntje door springt. Materiaal van de ring is van onbehandeld hout en de dolfijn is van hout in wit met blauw. De maten van het dolfijntje is 10 cm lang en de ring heeft een diameter van 5,5 cm.

  € 1,95
 • trosje van 5 drijvertjes
  trosje van 5 drijvertjes

  5 drijvertjes aan een touwtje met de cijfers 1,3 en 5 in blauw en de cijfers 2 en 4 in licht blauw. Materiaal is van hout en de drijvertjes zijn per stuk 3,5 cm lang. Totale lengte ongeveer 30 cm.

  € 1,95
 • hanger maritiem
  hanger maritiem

  Een houten hanger met blauw stuurwiel met een diameter van 9 cm, een rode vuurtoren met een lengte van 12 cm en witte zeilboot van 12,5 hoog. De totale lengte is ongeveer 45 cm.

  € 6,95
© 2009 - 2022 Huisje-Bootje-Beestje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel